EEN EI IS GEEN EI, TWEE EI IS EEN HALF EI, DRIE EI IS EEN PAASEI

Pasen

Avondvullend genieten tijdens de Pasen bij ons ?

Pasen en de lente staan voor een nieuw begin. Twee mooie dagen om met je dierbaren door te brengen!

Bij Asian Spoon vrolijken we ons all-you-can-dine concept tijdens de Pasen op, met een Amuseplateau to share. Een goed begin is het halve werk! Vervolgens geniet u naar eigen wens en tempo van asian tapas- en sushigerechtjes, en tenslotte sluit u uw avond geheel in lentekleuren en- smaken af met een Voorjaars-Dessertplateau.

9 & 10 april 2023 | €42,50 per persoon
Kinderen reguliere prijs.

Zoekt u heerlijkheden voor bij u thuis?

Wat is het  heerlijk dat Pasen altijd aan het begin van de lente valt. Een heerlijke maaltijd met eieren, zalm, avocado, en het liefst ook asperges, dat eten we graag met de Pasen!

Organiseert u iets thuis? Ga voor het heerlijke Pasen@Home afhaalmenu vanaf 4 personen. Exclusief verkrijgbaar op 8, 9 en 10 april. Met o.a. Ossenhaas gewokt met groene asperges, gevulde eitjes, sushi met zalm, avocado, zoete Japanse omelet, Vietnamese Lenterolletjes. Het hele menu wordt vanaf 20 maart hier gepubliceerd.  

U kunt uiteraard ook een bestelling zelf met onze afhaalkaart samenstellen. Vind u het leuk om te weten wat onze medewerkers zélf zouden bestellen voor de Pasen? Bel ons dan via 0316 370768.


 • Openingstijden

  • Maandag
   Gesloten
  • Di t/m zondag
   16:00 – 22:00 uur
 • Wij zijn met Pasen en Pinksteren geopend.
  Woensdag 12 april en 31 mei zijn wij gesloten.

© AsianSpoon. Alle rechten behouden. Website: DixDesign